Despre Noi

echipa-de-hazliti Echipa de Hazliti este creata si conceputa pentru a aduce o pata de culoare si buna dispozitie orasului de pe Bega. Energia, bucuria si zambetele, emana din tinerii animatori hazliti atat in parcurile orasului cat si pe pietonala distractiei.

Cu totii cred ca i-ati vazut cel putin o data in centrul orasului, parcul copiilor, gradina zoologica sau in alte locatii publice private.

Tineri si entuziasti transmit energie pozitiva si reusesc indiferent de situatie sa puna un zambet pe chipurile oameniilor indiferent de varsta.

Obișnuim să spunem că suntem creația curcubeului, că ne-am născut, ne-am luat inspirația și zi după zi ne luăm energia din culorile luminii, iar starea pe care o cultivăm are tot atâtea variații vii.

Animatorii Hazliții au ambiția de a reprezenta personaje cu o abordare cu totul și cu totul nouă pentru destinatarii mesajului veseliei pe care îl propagă, originalitatea, modalitățile interactive de entertainment, carisma fiind doar câteva din caracteristicile celor ce compun marea familie Hazliții.

Trebuie să știți că în spatele culorii și energiei debordate de clovnii Hazliții se află tineri talentați, creativi, dar și cu multă experiență și o responsabilitate neclintită față de rolul lor, care îi motivează să stăpânească mereu mai bine arta și activitatea ce ocupă o bună parte din timpul lor, fapt pentru care dincolo de distracția copiilor, ei sunt preocupați de stimularea interesului copiilor pentru cunoaștere, dezvoltarea creativității și a diverselor abilități prin jocurile educative în care îi implică și modalități de învățare atestate, astfel că puteți avea toată încrederea că cei mici sunt pe mâini bune atât în lumea jocului și a poveștii, cât și în aventura cunoașterii.

Se poate spune că filosofia noastră de viață este entuziasmul, distracția a doua noastră natură, iar misiunea noastră de a repune zâmbetul pe chipuri ori de câte ori avem oportunitatea. Și asta deoarece noi credem că ceea ce facem este mai mult decât un job și prin ceea ce reprezentăm, suntem mai mult decât personaje, ci suntem expresia unei stări, și anume bucuria de care vrem să îi molipsim pe toți cei ce vin în contact cu noi.