Animatie Hazlita

Fiecare eveniment din viața copilului tău este un motiv de sărbătoare. Fie că e vorba de botez, zi de naștere, serbarea de la grădiniță sau școală ori pur și simplu vrei să îi faci o surpriză celui mic, Hazliții sunt gata să va sară în ajutor, organizând petrecerea dorită.

Noi dăm startul petrecerii!

2Animatorii veseli și plini de bună dispoziție îi captează încă de la bun început pe cei mici, făcând posibilă începerea petrecerii în adevăratul sens al cuvăntului.

Muzica și personajele preferate ale copilului tău îl ademenesc la joacă pe tărâmuri de poveste.

Întrecerile distractive, jocurile interactive – în grup sau pe echipe – vor face ca petrecerea să fie una de neuitat. Iar ca totul să prinda contur, una dintre prințese îl va trasforma, pe micuțul vostru, prin facepainting, în personajul dorit.

Zâmbet larg, distracție garantată!

Veselia de pe chipul copiilor este semnul unei petreceri reușite. Faptul că el se simte bine la petrecerea lui este cel mai important lucru.

Toate personajele hazlite: Prinți, prințese, pirați, clowni, personajele Disney îndrăgite de cei mici sunt gata să le ofere copiilor petreceri de neuitat.
 

Untitled-1Animator Hazlit: este prietenul copiilor, reusind sa tina un tempo ridicat al distractiei la fiecare petrecere. Cu experienta sa, organizeaza activitati atractive  si jocuri tematice, in functie de grupa de varsta a copiilor.

Colorați, energici și mereu cu poftă de joacă, personajele hazlite dau startul distracției la petrecerea copilului tău. Puși pe șotii, aceștia aduc zâmbete și bună dispoziție reușind să anime intreaga suflare.
 
clown-hazlit-timisoaraClown Hazlit: Personaj plin de Haz, ce are calitatea de a-i inveseli pe cei din jur cu firea sa energica si carismatica, animand prin culoare si buna dispozitie orice eveniment.

 
 

 

 

printesePrintese: Intra in lumea povestilor prin jocuri si cantece magice alaturi de minunatele printese.

Prințesa Rapunzel este și ea gata de distracție. Știe o mulțime de jocuri interactive și reușește să îi cucerească pe cei mici cu jovialitatea ei.

Frumoasa Elsa ingheata timpul făcând ca petrecerea celor mici să dureze la nesfârșit, copiii fiind prinși în mrejele lumii de basm.
 
 
piratPirat: Descopera aventurile de pe corabia piratilor si simte suspansul celor mai tari probe, pornind in cautarea celei mai ravnite comori: DISTRACTIA !

Piratul Jack strigă: Îmbarcarea! iar cei mici îl însoțesc pe corabie trebuie să treacă mai multe probe pentru a devenii pirați adevărați.

 

 

mikey

Minnie și Mickey Mouse pornesc la braț în căutarea unor noi prieteni. După fiecare petrecere membri din Clubului lui Mickey devin tot mai numeroși.

Transforma petrecerea copilului tau in taramul magic al disney-ului, avandu-l invitat pe cel mai faimos si iubit personaj.

 
 
 

albacazapada

Albă ca zăpada îi transformă pe copilași în prinți și prințese, pornind astfel la joacă pe tărâmuri de poveste.

Descopera bucuria piticicilor din cea mai frumoasa si cunoscuta poveste.