Baloane – 0732 177 188

patterned-balloons-psdBaloanele:…se spune ca au fost create sa aduca un plus de culoare si sa creeze un impact vizual si emotional care sa lege sistemul imagine-produs-om, prin atractie.

Baloanele sunt cele care ofera un impact emotional  si atrag atentia in cel mai frumos mod posibil, fie ca este un simplu balon cu heliu, jumbo, decoratiune sau aranjamente florale din baloane.

Baloanele pot fi folosite ca decor, publicitate, divertisment si chiar pentru a zbura (cu balonul)  :).

Fiind materia noastra de baza si colaborand cu mai multi producatori, astazi am reusit sa lucram cu cele mai calitative baloane de pe piata, fabricate dintr-un latex de calitate cu un plus de rezistenta si elasticitate care ofera:

#1 – Arcade Din Baloane:

  • Arcada de baloane cu aer:  baloane standard
  • Arcada de baloane cu aer: din sidef
  • Arcada de baloane cu heliu: baloane standard

#2 – Decoratiuni Baloane si Foli Cu Heliu:

  • Buchet 10 baloane latex cu heliu
  • Buchet  10 baloane inimioare cu heliu
  • Folie cu heliu

#3 – Decoratiuni cu baloane modelate:

  • Cos cu 10 flori din baloane
  • Ornament floral din baloane

Baloane modelate

Baloanele modelate prind viata prin conturarea diferitelor forme spre deliciul si surprinderea audientei. Astfel, baloanele modelate pot lua forma animaluteleor, florilor, printeselor sau chiar a celor mai indragite personaje.

Baloanele inscriptionate

Baloanele inscriptionate dau o nota de originalitate si aduc un plus de imagine brandului.

Se pot inscriptiona pe ambele parti sau pe toata circumferinta, avand diverse culori si marimi.

Baloane pe bat si rozeta

Baloanele pe bat si rozeta sunt cele mai cunoscute metode de sampling and advertising, cu impact semnificativ. Baloanele pe bat si rozeta pot fi inscriptionate sau simple, cu diferite marimi si culori.

Balonul jumbo

Sunt cele mai apreciate baloane, cu cel mai ridicat impactul vizual, conferit de complexitatea realizarii.

Acestea sunt de mai multe feluri cu diverse atributii:

-Balon Jumbo cu baloane, dulciuri si confeti in interior-Balon Jumbo decorativ cu heliu sau aerBaloanele jumbo pot fi inscriptionate sau simple, colorate sau transparente, umflate cu aer sau heliu, avand diverse marimi, de la 60 cm pana la 3-4 m in circumferinta. ·

Baloanele cu heliu

Baloanele cu heliu dau o nota aparte de stil si eleganta. Datorita stilului sunt cele mai fermecatoare baloane în privinta aspectului si originalitatii.Acestea pot fi inscriptionate avand diferite culori si marimi.

Plasa de baloane

Este un mod original de a crea/ surprindere si o stare de “wow”, element de bază pentru evenimentele deosebite si inauguratorii acestora. Baloanele din plasa pot fi multicolore si de diferite marimi. Plasa de baloane poate avea si ea forme diferite dar cat si un  numar  variat de baloane, de la cateva sute la cateva mii.

Arcade de baloane

Sunt cele mai cunoscute decoruri din baloane, oferind posibilitatea amplasării la intrari sau doar utilizarea ca decor, cu un impact vizual pozitiv, de atractie.Arcadele din baloane sunt foarte diversificate prin  model, culoare, aranjament, marime.

  Decor din baloane

Baloane vor fi o parte din decor si vor schimba fata evenimentului

5437219_orig