Ce trebuie sa sti cand organizezi o petrecere pentru copilul tau

Organizarea unei petreceri pentru copiiCu totii ne intrebam cum sa simplificam, pe cat posibil, organizarea unei petreceri minunate pentru cel mai important membru al familiei: copilul nostru. Fie ca intrebam in stanga, in dreapta, un vecin, o ruda sau cautam pe internet, primim acelasi raspuns neplacut: ei ofera distractia, parintii platesc. Ei bine, toate acestea trebuie sa se schimbe!

Cand se apropie ziua copilului tau, ca orice parinte, iti doresti sa ii daruiesti tot ce e mai bun pentru a ramane cu o amintire frumoasa, gandindu-te ca o petrecere cu animatori i-ar impresiona atat pe el, cat si pe prietenii lui. Pentru aceasta, este vital sa cunosti ingredientele cele mai importante pentru o petrecere reusita. Drept urmare, haide sa incepem o incursiune in acest domeniu.

Organizarea unei petreceri pentru copii : Sfaturi Practice

Organizarea unei petreceri pentru copii

In primul rand, locatia petrecerii. Unde ar fi cel mai indicat sa se desfasoare aceasta? Fie ca alegi cel mai simplu, acasa, in natura sau la un loc de joaca, la un picnic sau o mini-excursie, originalitatea este cea care primeaza. Petrecerea va fi o reusita, cu siguranta, iar factorul surpriza poate fi chiar un animator, care sa desprinda din basme personajele fictive precum Micky, Mini Mouse, clovni, pirati si altii.

Organizarea unei petreceri pentru copii

In al doilea rand, atmosfera. Cum stii deja, copiii au foarte multa energie care trebuie consumata. Pentru aceasta, iti va fi dificil sa te descurci fara putin ajutor. Solutia ideala este un animator care sa organizeze si sa participe impreuna cu cei mici la tot soiul de jocuri cat mai amuzante, captivante si colorate. In acelasi timp, animatorul iti va oferi posibilitatea de a te relaxa, de a intra in discutii frumoase cu ceilalti parinti si de a petrece o zi linistita, iar copiii cu siguranta se vor super-distra.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi tema petrecerii, sa stabilesti numarul invitatilor si grupa de varsta a celor mici si activitatile pe care doresti sa le faca pentru a putea alege un animator care sa se incadreze cu succes in dorintele tale. De ce nu, asigura-te inainte ca animatorul iti va transforma petrecerea intr-una memorabila.
Dupa ce ai colectat aceste date, stii deja ce asteptari sa ai de la un animator, indiferent ca e baiat, fata, super-erou sau printesa, insa acesta trebuie sa corespunda cerintelor tale. Cel mai indicat ar fi ca animatorul sa se incadreze perfect, in special categoriei de varsta. In cazul in care numarul copiilor este de peste 20, animatorul ori va fi super-erou intr-adevar pentru a face fata tuturor piticilor, ori poti chema un ajutor al lui. Aceasta din urma varianta este mai simpla si mai sigura!

De asemenea, animatorul profesionist, se va juca deopotriva si cu cei care il intimpina, dar si cu cei care, din diverse motive, sunt mai tacuti, rusinati sau timizi. El are datoria de a le tine captivate atentia in activitatile amuzante pe care le vor desfasura impreuna.

Pentru a testa abilitatile animatorului ales, explica-i ce activitati iti doresti sa intreprinda cu copiii, apoi cere o garantie din partea lui. Spre exemplu, Hazlitii ofera garantia de 100% distractie, iar daca nu esti multumit de cum a descurs petrecerea, vei primi banii inapoi garantat.

Am parcurs impreuna cele mai importante “ingrediente” ale unei petreceri reusite pentru copilul tau. Pana la un nou articol, in care iti vom prezenta locatia perfecta de desfasurare a activitatilor, noi, cei mai hazliti dintre toti animatorii hazlii iti dorim toate cele bune.

H.C.- Hazlitii