Organizare petreceri

Suntem pregatiti sa punem la punct tot ceea ce are nevoie o petrecere reusita, fie ca este vorba de o aniversare sau  un eveniment special, la care sunt invitati mai multi copii. Atingerea noastra Hazlita va transforma evenimentul oferind culoare,buna-dispozitie si multa veselie.

slider3b

Organizarea unei petreceri- eveniment este un lucru foarte important de aceea atentia noastra este directionata pana in cel mai mic detaliu ca evenimentul sa fie unul memorabil.

shutterstock_120197584Echipa noastra, tanara si entuziasta este deschisa noilor provocari, ea fiind la dispozitia clientilori nostri, oferind suport tehnic, idei inovatoare in domeniul organizarii petrecerilor si al animatiei pentru copii; aducand un plus de originalitate fiecarui eveniment in parte.

Astfel prezenta noastra va aduce un plus de culoare si buna dispozitie oricarei petreceri.

Animatia este oferita de animatori cu experienta, joviali si plini de energie, garantand distractia copiilor prezenti, prin jocuri si activitati originale ce trezesc interesul si curiozitatea oricarui copil, indiferent de varsta.

Din experienta parintilor cu care am intrat in contact putem spune ca pentru copii peste 8 ani greu se mai gasesc activitati si animatori ce sa ii tina captivati. Noi va garantam distractia chiar si pentru copiii de peste 10 ani.

venues.meraevents.com_54In organizarea unei petreceri va putem fi alaturi cu animatia desfasurata in programul evenimentului dumneavoastra sau puteti alege ca noi sa ne ocupam de toata organizarea: spatiu, animatie pentru copii, decoratiuni, baloane, facepainting, mascote, mancare, tort, tobogan, masina de baloane, fundal pentru poze, etc.

Pentru a afla mai multe despre cei ce va vor distra copii si  vor fi alaturi in organizarea celor mai reusite evenimente va invitam sa aflati povestea noastra- Povestea Hazlitiilor si Ce trebuie sa sti cand organizezi o petrecere pentru copilul tau.