Povestea Hazlitilor

2062Obișnuim să spunem că suntem creația/copiii curcubeului, că ne-am născut, ne-am luat inspirația și zi după zi ne luăm energia din culorile luminii, iar starea pe care o cultivăm are tot atâtea variații vii.

Ne hrănim cu- și propagăm energie pozitivă,  și pentru că din culoare suntem făcuți și culoare ne place să creăm pretutindeni, împărtășim generos din această culoare tuturor celor pe care-i întâlnim în drumul pe care vrem să il pavăm cu bună dispoziție.

Dacă sunteți tentați să credeți că vrem să vă inducem o stare de poveste, vă vom spune că bucuria este o stare naturală a firii umane, iar culoarea și veselia ar trebui să facă parte din cotidian. Și ne place să credem că noi suntem aici precis ca să vă amintim acest adevăr.

De la reprezentațiile spontane din divertismentul stradal (animație, face painting, twisting cu baloane) din diverse locuri de joacă și parcuri, până la cele în cadru mai organizat precum serbări sau diverse petreceri tematice pentru copii (pentru care creăm scenete, jocuri, dansuri, diverse decorațiuni), diversitatea și flexibilitatea ne-au permis, echipei Hazliții, să cucerim de fiecare dată cu implicarea noastră de la diferite evenimente publice (Ziua copilului) până la petreceri private (aniversări, zile de naștere, botezuri, evenimente corporate și lista poate continua).

fotografie hazlitii (3 of 3)Animatorii Hazliții au ambiția de a reprezenta personaje cu o abordare cu totul și cu totul nouă pentru destinatarii mesajului veseliei pe care îl propagă, originalitatea, modalitățile interactive de entertainment, carisma fiind doar câteva din caracteristicile celor ce compun marea familie Hazliții.

Trebuie să știți că în spatele culorii și energiei debordate de clovnii Hazliții se află tineri talentați, creativi, dar și cu multă experiență și o responsabilitate neclintită față de rolul lor, care îi motivează să stăpânească mereu mai bine arta și activitatea ce ocupă o bună parte din timpul lor, fapt pentru care dincolo de distracția copiilor, ei sunt preocupați de stimularea interesului copiilor pentru cunoaștere, dezvoltarea creativității și a diverselor abilități prin jocurile educative în care îi implică și modalități de învățare atestate, astfel că puteți avea toată încrederea că cei mici sunt pe mâini bune atât în lumea jocului și a poveștii, cât și în aventura cunoașterii.

Cei ce s-au aflat măcar o dată sub spectrul prezenței lor, în atmosfera atât de pozitiv colorată a jocului lor, știu sigur că Hazliții sunt altfel de clovni. Asta ne-am propus să creăm prin inedita echipă de animatori Hazliții aflată iată, datorită cererii voastre (pentru care vă mulțumim prodund și care ne face să vrem să vă oferim mereu mai mult) în plină expansiune.

Se poate spune că filosofia noastră de viață este entuziasmul, distracția a doua noastră natură, iar misiunea noastră de a repune zâmbetul pe chipuri ori de câte ori avem oportunitatea. Și asta deoarece noi credem că ceea ce facem este mai mult decât un job și prin ceea ce reprezentăm, suntem mai mult decât personaje, ci suntem expresia unei stări, și anume bucuria de care vrem să îi molipsim pe toți cei ce vin în contact cu noi.