Publicitate pentru Firme

Orice antreprenor ori brand de succes isi doreste sa aibe clientii cei mai fericiti si fideli care sa revina si sa recomande mai departe.

becPentru ca ne-am dorit incă de la inceput sa oferim mai mult si mai calitativ, am ajuns in jurul persoanelor juridice care de multe ori au nevoie de ajutorul nostru pentru ca impreună sa cream un alt mod de abordare al cliențiilor, prin implementarea unor campanii de marketing mai Hazlite decat ceea ce au incercat pana acum.

Doriti sa faceti o campanie de promovare sau porniti pe piata cu un nou produs sau serviciu ?
Va stam la dispozitie cu servicii care va pot ajuta in lansarea dumneavoastra pe piata si la dezvoltarea portofoliului de clienti.

Vazand aceasta dorinta buna ca pe un trand ascendent, dorim ca orice campanie a clientilor nostri sa fie una reusita. fie ca este una de informare, promovare sau fidelizare.
Astfel va putem ajuta in a obtine si pastra cat mai multi cleinti fericiti, oferindu-va:

  • Servicii de sampling, hostess si distributie pliante
  • Decoratiuni pentru publicitate si inaugurare
  • Servicii de publicitate cu baloane inscriptionate
  • Promovarea brandului in cele mai circulate zone
  • Animatie cu personaje

Servicii de sampling, hostess si distributie pliante

Tineri, frumosi si placuti, echipa noastra vo ofera servicii profesionale de sampling ,hostess si distributie pliante, atat in locatile proprii afacerii dumneavoastra cat si in locatii publice.

Decoratiuni pentru publicitate si inaugurare

Baloanele atrag atentia in cel mai frumos mod posibil, aducand un plus de culoare si originalitate, creeand un impact emotional si vizual care atrage si stabileste foarte usor legatura dintre imagine-produs-consumator.

Puteti opta intre arcade din baloane, plase de baloane, baloane jumbo sau baloane cu heliu.

Servicii de publicitate cu baloane inscriptionate

Va oferim servicii profesionale de inscriptionare si distribuire a baloanelor branduite. Baloanele pot fi umflate cu aer sau heliu.

Promovarea brandului in cele mai circulate zone

Alege o metoda originala si eficenta de promovare si atragere a clientilor, optand a-ti afisa sigla pe baloanele comercializate de Hazlitii in cele mai tranzitate zone ale orasului.

Beneficii:

-Prezenta imaginii brandului in punctele cheie ale imaginii

-Vizibilitate foarte mare, mult mai multi oameni vor vedea balonul cu sigla inscriptionata, nu doar cel ce va achizitiona direct balonul.

-Publicitate mobila si indirecta, o varianta foarte eficenta pentru ca nu este o reclama fixa pe un panou, avand posibilitatea ca imaginea brandului sa fie vizualizata in toate partile orasului; pana la “a intra” in casele potentialilor clienti

– Flexibilitate si timp liber deoarce nu va trebui sa te ocupi de absolut nimic in acest proces de publicitate, plus flexibilitatea de a alege inetrvalul anual cand doresti promovarea firmei pe baloanele Hazlitiilor

Animatie cu personaje

Se spune ca primul pas spre fericire este zambetul. Putem fi “complicii” firmei dumneavoastra in impartirea zambetelor cu ajutorul celor mai indragite si cunoscute personaje, care cu siguranta vor incanta si fideliza chiar si cei mai dificili clienti, spre fercirea si bucuria acestora.

Avand posibilitatea sa alegeti din varietatea personajelor si servicilor de animatie care vor satisface orice cerinta.

* Venim in ajutorul dumneavoastra cu idei inedite pentru o campanie reusita;

* Deasemenea daca aveti dumneavoastra o idee va ajutam la implementarea ei.

* Pentru o campanie de promovare reusita nu ezitati sa ne contactati din timp!