Ursitoare-sanziene pentru petrecerea copilului tau

Iti aducem la petrecerea de botez a copilului tau un nou concept unic pe piata din Romania. Astfel, iti oferim acum posibilitatea de a apela la serviciile de ursitoare-sanziene,acestea reprezentand un concept mitologic romanesc inspirat din traditiile milenare ale poporului nostru. Tot mai multi parinti vor acum sa aiba parte la botezul sau petrecerea prilejuita de motul copilului lor ursitoare care sa ii prevesteasca norocul in viata si lucrurile frumoase de care el va avea parte.

11798147_858020844268779_481861196_nAceste zane bune, denumite de noi ursitoare-sanziene, au multe elemente definitorii din folclorul romanesc. Ele vor spune sorocul unui copil sub forma unei povesti minunate si ii vor bucura pe parinti si pe cei apropiati familiei cu vestimentatia deosebita si scenografia pregatita in mod expres pentru un eveniment atat de special din viata fiecarei familii.

Romanii tin mult la traditiile poporului lor si atunci cand este implicata o botezare a unui copil totul trebuie sa fie foarte bine pus la punct, pana in cele mai mcii detalii. La petrecerea de botez a copilului dumneavoastra vor fi, cu siguranta si alti copii de varste diferite care vor avea un dublu castig de pe urma prezentei unor ursitoare la eveniment.

In primul rand, copiii vor cunoaste, alaturi de parintii lor, traditiile care sunt perpetuate inca din stramosi si vor avea parte de distractie de plin cu animatori si animatoare cu experienta bogata in domeniu. Aceste minunate ursitoare-sanziene pe care le puteti avea la botezul sau motul copilului dumneavoastra au o vestimentatie cu elemente etno si spun povestea pregatita pentru copilul sarbatorit integrand in ea traditiile care ne vorbesc despre sanziene si importanta lor in folclorul romanesc.

Aceste ursitoare-sanziene aduc la orice eveniment sau petrecere buna-dispozitie de care este nevoie, astfel incat nu numai copiii de acolo, ci si toti invitatii sa fie cufundati intr-o lume de poveste din care sa isi doreasca sa nu mai iasa niciodata. In folclor, sanzienele sunt cele care aduc noroc de recolta oamenilor gospodari, dar pot prevesti si viitorul oamenilor si viata acestora.  Nu ezitati sa apelati acum la serviciile de ursitoare-sanziene pentru orice petrecere de botez sau pentru orice alt eveniment deosebit din viata copilasului dumneavoastra.